Rekruttering

Hos Poolia forstår vi viktigheten av å matche riktig talent med riktig stilling. Våre rekrutteringstjenester er designet for å møte behovene til organisasjoner som søker etter både ledere og spesialister innen ulike felt, med en spesiell vektlegging på IT og finanssektoren.

Vi tilbyr

  • Erfarne Rekrutteringskonsulenter: Vårt team består av engasjerte og erfarne rekrutteringskonsulenter som arbeider tett med deg for å forstå dine spesifikke behov og krav til stillingen.
  • Gjennomarbeidet Rekrutteringsprosess: Vi benytter en velprøvd, detaljert prosess som inkluderer strukturerte og kompetansebaserte intervjuer, avanserte testverktøy, og en ikke-diskriminerende tilnærming for å sikre at du finner den rette kandidaten for din organisasjon.
  • Omfattende Tjenester: Vår tjeneste inkluderer behovsanalyse, kravprofilering, rådgivning, utforming og annonsering på moderne plattformer som poolia.se, samt bruk av populære jobbnettsteder for å tiltrekke de beste talentene. Vi utfører også dybdeintervjuer, personlighetstester, evne- og ferdighetstester, omdømmesjekk, og grundige referansesamtaler.
  • Kvalitetsgaranti: Vi er dedikert til kvalitet i alle ledd av rekrutteringsprosessen, fra initial søk til den endelige ansettelsen, og gir en kvalitetsgaranti for våre tjenester.
  • Rekruttering med Search: For stillinger der spesifikk kompetanse og egenskaper er kritiske, og hvor det er begrenset tilgjengelighet av kvalifiserte kandidater, tilbyr vi en intensiv søkeprosess (også kjent som search eller headhunting). Dette innebærer en proaktiv tilnærming for å identifisere og engasjere de mest passende kandidatene for din organisasjon.

Hvorfor velge oss?

Ved å velge Poolia som din partner i rekrutteringsprosessen, får du tilgang til et team av eksperter som er dedikert til å finne den ideelle kandidaten som kan bidra til din virksomhets suksess. Vår tilnærming er basert på inngående kunnskap om IT- og finanssektoren, kombinert med en forståelse for betydningen av kritisk kompetanse for å realisere strategiske mål.

Enten du søker etter ledertalenter eller spesialister, står vi klare til å støtte deg gjennom hele rekrutteringsprosessen. La oss hjelpe deg med å finne den rette kandidaten som kan løfte din virksomhet til nye høyder.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale

Er du interessert i å lære mer om våre rekrutteringstjenester, eller er du klar til å starte jakten på ditt neste topp talent? Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale, og la oss vise deg hvordan Poolia kan være nøkkelen til din suksess, med våre verdier Passion & Execution som fundament for alt vi gjør.

Trenger du hjelp?

Ring Poolia!

Skroll til toppen