Fagområder

Vår spesialisering strekker seg over flere sektorer, inkludert ingeniørfag, olje & gass, maritim industri, energi, miljø, samt bygg, anlegg og infrastruktur. Med et team av erfarne rådgivere og en kvalitetssertifisert prosess, er vi dedikert til å levere eksepsjonell verdi og kundetilfredshet. Trenger du spisskompetanse innenfor teknologi eller ingeniørfag? Poolia er din partner for å drive virksomheten fremover. Utforsk vårt tilbud og se hvordan vi kan bidra til din suksess.

IT

Vi spesialiserer oss på å tilby topp teknologikonsulenter som leder veien gjennom hele produktutviklingsprosessen, fra idé til ettermarked. Vår misjon er å koble bransjens skarpeste sinn med de mest utfordrende og spennende prosjektene. Enten du trenger dyktighet innen systemutvikling, infrastruktur, arkitektur, sikkerhet, prosjektledelse eller forretningsutvikling, har vi ekspertisen som kan hjelpe din virksomhet med å vokse og lykkes. 

På utkikk etter fremragende talent innen finans? Med en dedikasjon til å koble virksomheter med skreddersydde, effektive rekrutteringsløsninger, sikrer vi at du finner den perfekte matchen som løfter din organisasjons finansielle styring til nye høyder. Vårt team av spesialister, med dyptgående bransjeforståelse og en lidenskap for presisjon, arbeider målrettet for å oppfylle dine unike behov raskt og effektivt. 

bruno-emmanuelle-lORAvMgkq6I-unsplash

På jakt etter topp administrative talenter? Vår innsats for å koble din virksomhet med målrettede, effektive rekrutteringsløsninger garanterer at du finner den ideelle kandidaten som kan forbedre din organisasjons administrative effektivitet betydelig. Vårt team, som består av dedikerte spesialister med en dyp forståelse av bransjen og en lidenskap for detaljer, jobber utrettelig for å møte dine spesifikke behov på en rask og nøyaktig måte.

Skroll til toppen