Rådgivning

Vi drives av et ønske om å se våre kunder lykkelige og tilfredse.

Verktøy for din suksess

Vi forstår at ikke alle kunder har behov for fullskala rekrutteringshjelp. Derfor tilbyr vi et spekter av rekrutteringstjenester og -verktøy, designet for å passe inn i både komplette løsningspakker og som individuelle oppdrag, alt etter dine unike behov.

 

Vårt arsenal av rekrutteringsverktøy er utviklet for å leve opp til dine forventninger og adressere dine spesifikke krav. Fra kvalitetssikrede prosesser og inngående intervjuer til bakgrunnskontroller, og annonsekampanjer – har vi det du trenger for å sikre et vellykket rekrutteringsutfall. 

 

Ved å velge Poolias utvidede tjenester sikrer du en grundig og effektiv rekrutteringsprosess, støttet av moderne teknologi og ekspertise. La oss hjelpe deg med å finne den ideelle kandidaten som matcher både stillingen og selskapets kultur. Kontakt oss for ekspertise og rådgivning på  +47 22362221 eller send en e-post til poolia@poolia.no.

Utforsk våre spesialtjenester

For å sikre at stillingsannonsene dine når ut til det bredest mulige publikum, benytter Poolia seg av en rekke dynamiske annonseringskanaler, skreddersydd til stillingen og den aktuelle bransjen. I samarbeid med din bedrift, velger vi de mest effektive plattformene for å publisere stillingsannonsene, blant annet:

 

 • LinkedIn Jobslot: En premium annonseplass som sikrer synlighet blant profesjonelle på LinkedIn.
 • Finn.no: Norges ledende plattform for jobbsøk, som når ut til et bredt spekter av jobbsøkere.
 • Sosiale Medier: Vi utformer tre varierte annonser som roterer i en karusell på Instagram, Facebook, og LinkedIn for å engasjere potensielle kandidater på flere nivåer.
 • Videoannonse: En kreativ og engasjerende tilnærming for å presentere stillingen og selskapet på Poolias hjemmeside.
 • Stillingsprospekt: Et dyptgående dokument som gir kandidatene all nødvendig informasjon om stillingen og selskapet, sendt direkte til potensielle kandidater.

Poolia tilbyr toppmoderne tester for en grundig vurdering av kandidaters personlighet og evner, inkludert:

 

 • Assessio MAP: En test som effektivt kartlegger atferd kritisk og relevant for arbeidslivet, identifiserer menneskelige potensialer basert på Big Five-personlighetsmodellen, og avdekker viktig informasjon som kan være vanskelig å oppdage gjennom CV, intervjuer og referanser. Testen tar kun 20 minutter og er tilgjengelig på over 10 språk.

 • Matrigma: En ledende arbeidspsykologisk evnetest av høy vitenskapelig kvalitet, utviklet for rekruttering og utvelgelse. Den måler flytende intelligens, abstrakt logisk evne og problemløsningsevne gjennom en ikke-verbal matrisetest. Testen tar 12 eller 40 minutter og er tilgjengelig på over 25 språk.

For å sikre en dyptgående og omfattende evaluering av kandidatens tidligere arbeidsprestasjoner og profesjonelle erfaringer, implementerer Poolia en nøye prosess hvor vi gjennomfører digitale referansesjekker. Denne prosedyren involverer detaljert verifisering av opptil tre tidligere referanser angitt av kandidaten. Ved å benytte denne metoden, sikter vi mot å samle inn vitale innsikter og objektive vurderinger av kandidatens ferdigheter, arbeidsetikk, og bidrag i tidligere roller, som støtter en informert og velbegrunnet rekrutteringsbeslutning.

I samarbeid med en ekstern aktør tilbyr vi en omfattende bakgrunnssjekk som inkluderer vandel-, kreditt-, og identitetsjekker.

Fordeler med Bakgrunnssjekk:

 • Forbedrer kvaliteten på rekrutteringsarbeidet.
 • Sikrer en objektiv og rettferdig behandling av kandidatene.
 • Forenkler beslutningsprosessen ved ansettelser.
 • Beskytter arbeidsgiverens omdømme.
 • Virker forebyggende mot useriøse søkere.

Trenger du hjelp?

Ring Poolia!

Skroll til toppen