Engineering

Poolia har betydelig erfaring innen konsulenttjenester og rekruttering innen teknologisektoren. Vi har inngående forståelse for din virksomhet og de utfordringene dere står overfor. Ved å forene mennesker og teknologi, bistår vi ditt selskap med å finne den rette personen som passer akkurat for dere. Vi er nysgjerrige. Er du det?

Ekspertise

Vi er spesialister som formidler og searcher etter spesialister og ledere innen Engineering. Vi har bygget opp et team av dyktige rådgivere med lang bransjeerfaring og en solid teknisk bakgrunn, og har utviklet dokumenterte prosesser og gjennomprøvde metoder for å levere rett person med riktig kompetanse, på rett sted og til rett tid. Våre prosesser er kvalitetssertifisert i henhold til ISO 9001 og miljøsertifisert i henhold til ISO 14001. Vår suksess er basert på en konstant streben etter høyeste kundetilfredshet. Og våre rådgivere er vant til raskt å sette seg inn i nye oppgaver.

Olje & gass, maritim

Vi i Poolia besitter kunnskap om hele verdikjeden, fra forskning og utvikling, produksjon, distribusjon til kommersialisering innen Olje & gass, maritm industrien

Vi samarbeider både med store veletablerte selskaper og også med mange mindre og voksende bedrifter. Hos Poolia har vi lang erfaring fra flere bransjer.

Ditt selskap trenger forutsetninger for å vokse og utvikle seg. Riktige medarbeidere med riktig kompetanse er avgjørende for deres suksess.

Vi tilbyr den kompetansen dere trenger for deres virksomhet gjennom formidling av våre konsulenter.

Energi og miljø

Vi i Poolia besitter kunnskap om hele verdikjeden innen utvikling, produksjon, distribusjon og kommersialisering innen energi- og miljøsektoren. Vårt samarbeid strekker seg både til store veletablerte energiselskaper og en rekke mindre, voksende selskaper.

For at ditt selskap skal kunne vokse og utvikle seg, trenger det riktige forutsetninger. Nøkkelen til deres suksess ligger i å ha medarbeidere med den rette kompetansen.

Vi tilbyr den nødvendige kompetansen for deres virksomhet gjennom våre konsulenttjenester.

Bygg, anlegg og infrastruktur

Vi besitter kunnskapen og lang erfaring innen både privat og offentlig sektor innen bygg, eiendom og infrastruktur.

Ditt selskap trenger optimale forhold for vekst og utvikling. Riktig kompetanse er avgjørende for deres suksess.

Vi tilbyr den nødvendige ekspertisen for deres virksomhet gjennom våre konsulenttjenester, rekruttering og ledelsesoppdrag.

Ønsker du hjelp med konsulentutleie innen energy og andre ingeniørfag?

Vi har kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim som hjelper deg å finne spesialisten du søker etter. 

 

Siden 1989 har Poolia fokusert på én ting, å tilføre kvalifisert kompetanse innen tjenestemannsfeltet. Denne avgrensningen er vår styrke og har gitt oss solid erfaring innen en rekke fagområder. Vi forstår selskapene, deres forretningsbetingelser og vi vet hva som kreves av den enkelte. Med en kvalitetssikret prosess, ledende digitale verktøy og en unik utvalgsfilosofi, leverer vi det vi lover. Tillegg av høyeste kvalitet.

Trenger du hjelp?

Ring Poolia!

Skroll til toppen